Ana Sayfa

16 Ocak 2012 Pazartesi

Alexa Chung for Vero Moda!

Vero  Moda  2012 ilkbahar/yaz sezonu için hazırladığı koleksiyonunun reklam yüzü için ünlü İngiliz televizyon sunucusu, model, moda ikonu Alexa Chung ‘ı seçti!



Markanın vintage havasına en uygun kişi olan Chung’ ın başarısı, Brooklyn’ in sokaklarında çekilen kampanya görsellerinden  de açıkça ortada.  Örgü dokumalı kumaşlar, dantel, parka, şifonsu gömlek, pilili etekler, mini elbiseler, puantiyeler, Peter Pan yakaların öne çıktığı koleksiyon, Chung’ın yılbaşından sonra markayla ikinci kez biraraya gelişi.

Moda dünyasının ilham aldığı en önemli isimlerden olan Alexa Chung’ ı Vero Moda’nın stiline daha çok dikkat çekmek amacıyla kampanyalarına seçtiklerine söyleyen Vero Moda’nun uluslararası halkla ilişkiler yöneticisi Katja Hundrup, Chung’ın genç ve özgür ruhlu olduğunu, hiç bir zaman tek bir trende bağlı kalmayıp, zamana içerisinde sürekli kendini değiştirerek geliştirdiğini düşünüyor.



Ne giyse kendine yakıştıran ilham kaynağımız hakkında ben pek fazla birşey söylemek istemiyorum, sizi fotoğraflar ve video ile başbaşa bırakıyorumJ

Alexa Chung’ı daha yakından tanımak istiyorsanız; tık tık!


Vero Moda has released its latest Spring/Summer 2012 Ad Campaign and it features the stunning British model and TV presenter, Alexa Chung, who once again, proves to be a perfect embodiment of the label’s vintage charm… Lensed on the streets of Williamsburg, Brooklyn, the 28-years-old beauty goes playfully elegant and utterly chic donning the label’s beyond gorgeous offerings for the upcoming season. Alexa wears gorgeous knits, pleated skirts, girly mini dresses, adorable ankle pants and the model’s signature Peter Pan collars, complemented by truly lust worthy, boyish brogues.


When asked why they chose Alexa as a face of the campaign, Vero Moda’s International PR and Image Responsible Katja Hundrup would say:
“We chose Alexa Chung to make a statement for VERO MODA. She is an extremely fashion conscious woman and will surely provide extra focus on VERO MODA’s trend styles”, adding that she is a “fashion loving, independent young woman, who is not content being fashion-cast as only one type but will effortlessly move between looks, trends and occasions, always keen to explore the directions fashion might take her.”


She is our inspritation and will always be! If you want to learn more about her, click!

Source; click!





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...