Ana Sayfa

6 Ocak 2012 Cuma

ALDO Launches Tumblr Contest

Facebook ve twitter ın hayatımızın her anına girmesiyle, sosyal medyaya olan bağımlılığımız yükselerek artıyor.Özellikle moda portalı yöneticileri ise yakın zamanda tumblr ın twitter gibi bir patlama yaşayacağını düşünmekteler. Hem kullanan,  hem de takip edenler için kolay bir kullanıma sahip olan tumblr, şu anda yurtdışında çok popüler; fakat yakın zamanda ülkemizde sosyal medya işi ile uğraşan ya da kişisel blogger ların da  tumblr ı keşfedeceğini düşünüyorum.

Tumblr ı kullananların çoğu ya kişisel hobi sayfalarını ya da moda bloglarını burdan yönetiyorlar.Tumblr   ile modanın arasındaki yakın ilişki de böylelikle gün geçtikçe popülerleşiyor. Yeni sesler, dünyalar, beğeniler ve tarzlar keşfetmek isteyen kişilerin gün içinde çokça ziyaret ettikleri tumblr ın moda markalarının dikkatini çekmesi de uzun sürmedi.



Ünlü ayakkabı markası Aldo, açtığı tumblr sayfasıyla yeni starlarını arıyor. Yarışmacıların “Aldo Rise” ı takip etmeleri  ve internet güvenlik şartlarını kabul etmeleri sonucunda katılabilecekleri yarışmanın kazananları, New Yorklu ajans Alldayeveryday tarafından  katılımcıların takipçi sayıları, popülerlik ve tumblr sayfalarının içerik kalitesi ve kişiliğine göre seçilecek. Kazananlar Alldayeveryday’ den,  tumblr sayfaları için 1000$ değerinde  uzmanlık servisi ve teması alabilecekler.

Eğer sizin de güvendiğiniz bir tumblr sayfanız varsa, yarışmaya katılmanız için son tarih 15 Ocak!!



The relationship between Tumblr and fashion is so beautifully symbiotic that it’s nearly impossible to imagine one without the other. We love and are inspired by Tumblr’s democratic way of letting everyone curate content that reflects his or her own style. Discovering new voices, new favourites, and new ways of seeing is exactly the spirit of ALDO RISE, so ALDO is hosting a contest to find the next stars of Tumblr.

Discovering new voices, new favourites, and new ways of seeing is exactly the spirit of ALDO RISE, so ALDO is hosting a contest to find the next stars of Tumblr.

Contestants must simply follow ALDO RISE and submit a form with internet credentials, such as Twitter and Tumblr handles along with a short description of their Tumblr to enter. Five entrants will be hand- picked by NYC creative agency Alldayeveryday, based on personality, popularity, and content quality. Each winner will get a consultation and Tumblr theme update from AllDayEveryDay (a prize worth $1000), plus five re-blogs on the ALDO RISE Tumblr.

Winners will be selected on the quality of their Tumblr content, volume of notes and followers, and personality of their Tumblr. Contest closes on January 15th!

Source; click!

2 yorum:

MadamB Fashion dedi ki...

Markalar isterse sosyal medyayı çok güzel kullanabilir. Aldo güzel bir yarışma yapmış ama ben blogger'ım bana olmadı:)

Selin Çetinkaya dedi ki...

:) belki tumblr da açarsın ilerde cnm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...