Ana Sayfa

3 Ocak 2012 Salı

SWAROVSKİ- Valentine's Day Collection 2012

Sevgililer Günü’nün büyüsünü yine Swarovski ile yaşıyoruz!

Yeni yılın gelmesiyle beraber yaklaşan en önemli günlerden biri de, Sevgililer Günü.Aynı yılbaşında olduğu gibi, Sevgililer Günü’nde de çiftlerin birbirlerine alacakları hediye sorunsalı giderek karmaşık bir hal alıyor.İnternet kullanımının yaygınlaşması ve toplumumuzdaki tüketmeye yönelik davranışın giderek artması sebebiyle, hem kendimizi hem de hediye alacağımız bireyi memnun etmemiz zorlaşmakta.Erkekleri bilemeyiz ama, biz kadınları memnun edecek en güzel hediye hiç kuşkusuz ki mücevher.Bunun farkında olan Swarovski, geçen yıl da olduğu gibi önümüzdeki Sevgililer Günü için yine bir “Love” koleksiyonu sunmaya hazırlanıyor.
Swarovski’nin alışık olduğumuz görkemli ve zarif tasarımları, 2012 Love koleksiyonunda da karşımızı çıkıyor. “Romantic” serisi ile ton geçişleri kristaller ile hazırlanan fuşya ya da pembe renklerle çanta nazarlığı, iphone kılıfı; “Roxenne” serisi ile de sallantılı küpeler, bileklikler ve yüzükler bulmanız mümkün.


Sevgililer Günü’nün temasına uygun olarak hazırlanmış, kalp şeklindeki süslemesiyle “Citra Sphere” saat, modern renklerle yenilenen “Reverie”ve rodyum kaplama bir kurdele ile zinciri tutan ve ucundan ışığın içinden rahatça geçmesini sağlayacak kadar berrak, menekşe renginde kesme bir kristal sarkan “Ties of Love” ise koleksiyonda bulabileceğiniz diğer parçalar.
Sizde bu özel günde sevgilinize en özel hediyeyi seçerek mutlu etmek istiyorsanız, seçiminizi Swarovski’ den yapmanızı öneriyorum!

Yazı; Selin Çetinkaya
Kaynak: tıktık!





We can feel the magic of Valentine’s Day with Swarovski!

The arrival of the new year 2012,one of the most important day is upcoming Valentine’s Day of course.People have already started to think what they will buy for their partners. Because of the widespread use of internet and increasing trend in consumption, it is getting difficult to make our partners and also ourselves happy.I don’t know men but we love jewellery as a present! Swarovski know that and like last year , the brand is getting ready fort he launch of  “Love”collection for Valentine’s Day.

Swarovski’s splendid and elegant designs that we are accustomed, appeared out with 2012 Love collection.You can find a fuchsia or pink gradations with crystals prepared bag charms, iphone case with “Romantic” series, shaky, with a range of earrings, bracelets and rings with “Roxenne” series.


The other pieces are; prepared in accordance with the theme of Valentine’s Day, heart-shaped “Citra Sphere”  watch, renoved modern colored “Reverie” and rhodium-plated chain with a ribbon that holds and clear enough to allow easy passing through the tip of the light, violet-colored cut crystal hanging from a “Ties of Love”.

So I suggest you to select a special gift from Swarovski for your loved on this special day:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...