Ana Sayfa

7 Mart 2012 Çarşamba

Aldo asks, What Defines LUCK?

Eğlenceli uygulamaları ve yarışmalarıyla sosyal medyada hep karşılaştığımız Kanada’lı ayakkabı markası Aldo bu kez de, “ şans “ temalı videosu ile takipçilerini selamlıyor!..

Ülkemiz ve  Türk markaları sosyal medyayı keşfede dursun, yabancı tekstil markaları  takipçilerinle olan tüm iletişimlerinin tümünü neredeyse sosyal mecralar üzerinden yapar hale geldi. Facebook, twitter ve instagram üzerinden yarışmalar yaparak kampanyalarını en etkili yoldan tüketiciyle buluşturan markalar, pinteresti kullanarakta hem yeni koleksiyonlarını mağazalara gelmeden tüketiciyle buluşturma, hem de en çok beğenilen parçaları öğrenmiş şansı elde etmiş oluyorlar.


Sosyal medyayı hazırladığı video ve yarışmalarda en çok kullanan markalardan biri de, belirli aralıklarla yenilediği kampanyalarıyla karşımıza çıkan Aldo elbette. Daha önce hazırladığı aşamlı yarışması ile takipçilerine istedikleri ayakkabıyı hediye eden Aldo, bu seferde şans kelimesinin sizin için ne anlama geldiği öğrenmek istiyor.

Aldo’nun daha önce sizinle paylaştığım videosunda kullandığı iskambil kağıtları, bilardo topları ve  sihirbazlık temalarının devamını ve markanın yeni ayakkabı modellerini  gördüğümüz video yine çok eğlenceli.



Sonbahar/kış döneminin kendileri için şanslı bir şekilde belirten marka, hayattan ve yaptıklarından zevk alan ve küçük şeylerden mutlu olan herkesin kendini şanslı hissedebiliceğini; ama en çok Aldo severlerin şansı nasıl tanımlayacaklarını merak ediyor.

Bazılarımız leopar bir kombinle farklı hissetmeyi, bazılarımız gösterişli topuklu ayakkabılarla seksi hissetmeyi, bazılarımızsa pijama ve pofidik ev terliklerimizle rahat hissedebilmeyi şans olarak tanımlayabiliriz. Peki siz şansı nasıl tanımlarsınız? 



ALDO is at it again, enticing and engaging their fans with a fun video that’s driven an interactive, yet simple, question that open to broad interpretation.

What does lucky mean to you? Hitting the jackpot? Falling in love in an elevator? That day when you’re making every shot, killing every joke? Or is it simply waking up with a certain spring in your step? We like to think that luck is simply a personal taste for the unknown, for magic and excitement, a ready-for-anything joie de vivre that you can find in anything, anywhere.




ALDO, writes “the Fall/Winter collection was full of lucky moments, no matter how you define them.” Following the statement with what they defined as luck:

Feeling sexy in your leopard print wedges? That’s lucky.
Glittery heels for a glitzy night out? Sounds pretty lucky.
A classic brogue in the perfect brown for your summer suit? Feeling lucky again.
Spend the whole day in slippers? Definitely.

So, I'd like to know, what defines luck for you? :)


Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...