Ana Sayfa

20 Şubat 2012 Pazartesi

Kiss of The Matador

Dünyaca ünlü stil ikonu Anna Dello Russo, bu kez alternatif kombiniyle değil, Vogue Japonya için yaptığı bir editoryel çalışma ile oldukça ilgimizi çekiyor..

Vogue Japonya için editörlük ve yaratıcı danışmanlığını yapan Anna Dello Russo, derginin Mart ayı sayısı için özel bir çalışma içine girerek, Matadorlardan aldığı ilhamla cezbedici bir editoryal ortaya koydu. “ Kiss of the Matador “ yani Matador’un Öpücüğü adını verdiği çalışması ile buram buram İspanya kokan fotoğraflar ortaya çıktı.


Vogue için çektiği fotoğraflarda, hazırlanan stili kendi tarzıyla bir araya getirerek etkileyici ve gösterişler işler sunan Giampaolo Squra tarafından çekilen editoryal, modanın en çok sanattan ilham aldığı son sezon koleksiyon ve showlarını düşünücek olursak, Matadorlardan ilham alarak bir çalışma içine girmek gerçekten zekice. Detay ve aksesuar açısından epey zengin olan ceketleri, hazırladığı kombinlerde kullanan Russo, seksi model Bianca Balti’yi güçlü ve meydan okuyan bir kişiliğe büründürmeyi başarmış.

Kırmızı ve siyahın hakim olduğu, Alexander Mcqueen tarzı topuklular, skinny pantolonlar, tek omuzlu gösterişli elbiseler, büstiyerler, yüksek belli mini şortlar, kalem etekler ve tabiî ki editoryalin vazgeçilmezi ceketlerden oluşan kombinler; danteller, işlemeler, boncuklar, püsküller,parıltılı minik taşlar, halka küpeler, yılan şeklinde altın rengi bilezikler, dev şapkalar, dantel detaylı yelpazeler, büyük kolyeler, güneş gözlükleri ve altın tokalı kalın kemerler ile tamamlanarak, yaratılmak istenen Matador kişiliği mükemmel bir şekilde yerine oturmuş.


Moschino’nun 2012 ilkbahar/yaz koleksiyonunda gördüğümüz ceketlerin kullanıldığı, torero ilhamlı editoryali daha önce Sarah Jessica Parker’lı bir editoryalde görmemize rağmen, Anna Dello Russo’nun imzasını taşıyan bu çalışmadan daha çok etkilendiğimizi söyleyebilirim.


Kaynak; tıktık!




Beloved style icon Anna Dello Russo has taken attention with her editorial work for Vogue Japan!

Anna Dello Russo who is creative consult and editor for Vogue Japan, prepared an editorial for Vogue’s March issue with the inspiration of matador. The very Spanish photographs  which were named as “ Kiss of the Matador” were shown up as a result.She combined with the clothes and her own style in a perfect way and Giampaolo Squara took the photographs.


When we think last collections and runways, nowadays  the most inspiring thing is the art for fashion, matador idea is very brilliant. The jackets which were quite rich in details and accessories, had been used for combines and therefore, sexy model Bianca Balti had strong and challenging personality.

Under the leadership of the black and red, Alexander Mcqueen style of heels, skinny jeans, one shouldered gorgeous dresses, bustiers, high waisted mini shorts, pencil skirts have combined with the indispensable pieces of the theme;  laces, embroideries, beads, fringes,  tiny glitter stones, ring earrings, gold bracelets in the form of a snake, giant hats, lace detail fans, big necklaces, sunglasses and thick belts  with gold buckle and the matador character and look have been created in a very pro way.



The torero inspiring editorial that using the jackets of  Moschino’s  2012 Spring/Summer collection, influenced me more than the same theme that implemented with Sarah Jessica Parker!..

4 yorum:

Unknown dedi ki...

aslında kesinlikle o oldugu anlaşılıyor.. =P Yani böyleyim ne yapayım ..Bütün vogue editörlerini avcumun içi gibi bilirim.. :D

Selin Çetinkaya dedi ki...

:))) ne güzel bir yetenek:)

Lunapark Queen dedi ki...

Çok beğendimmm... Blogun da çok güzelmiş keşfettiğime sevindim! Bana da beklerim :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Selin Çetinkaya dedi ki...

Ben zaten seni takipteyim:)) begenmene cok sevindim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...