Ana Sayfa

22 Şubat 2012 Çarşamba

Marni for H&M

Lanvin ve Versce gibi dünyaca ünlü markalarla yaptığı işbirliklerinde adından bahsettiren, fast-fashion markası H&M bu kez, Marni ile birlikte hazırladığı koleksiyon ile karşımıza çıkıyor!..


Sezonun hit parçalarını, koleksiyonlarının baş tacı yapan ve profesyonel dağıtım sistemi ile  mağazasına gittiğinizde istediğiniz her kıyafete kolayca ulaşabildiğiniz H&M, Marni ile birlikte bir koleksiyon çıkaracağını duyurduğu Kasım ayından itibaren, moda dünyasındaki tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Koleksiyon tasarım videosundan, koleksiyondan basına yayılan ilk görsele kadar yakından takip ettiğimiz birliktelik, en son Sofia Coppala’nın Marakeş’te çektiği Marni for H&M koleksiyonunun reklam filmi ile bir kez daha kendini hatırlattı.

Lookbook’u Josh Ollins tarafından çekilen koleksiyon oldukça renkli ve eğlenceli parçalardan oluşuyor.İpek pantolon ve elbiseler , büyük desenli tişörtler, fırfırlı hırkalar, kalem etekler, boyundan askılı diz altı elbiseler, yüksek belli şortlar, bol çizgili taytlar, deri pantolonlar ve payetli bluzları gördüğümüz Marni tasarımları, markanın daha önce çalıştığı Versace ve Lanvin’ nazaran daha giyilebilir tasarımlar hazırlamış.



Gösterişli kolyeler, metalik tahtadan yapılmış yüksek topuklu ayakkabılar, plastik bilezikler ve kolyeler, payetli  yakalar, puantiyeler, egzotik çiçekler, payetli yakalar, clutchlar ve platform topuklu sandaletlerin dikkat çektiği koleksiyonda aksesuarların fiyatları ise 20$ civarında.

8 Mart itibariyle H&M mağazalarında bulabileceğiniz, yaz esintileri taşıyan Marni for H&M koleksiyonunun fiyatları ise 100$ altında tutularak yine arkasına, kemikleşmiş müşterilerini ve Marni severleri de alarak, geniş hedef kitlelerine ulaşmayı amaçlıyor!..




H&M that collaborated with world wide brands like Lanvin and Versace, has shown up with Marni for H&M collection!..

The famous fast-fashion brand H&M,  which produces hit pieces of the season that we are in, always keeps all products types in their stores with the help of the perfection of the distribution system. Since November, we all have been waiting for the lookbook of Marni for H&M collection. The collaboration between Marni and H&M that we follow from first look to campaign ad video that directed by Sofia Coppola in Marakech.


Lookbook that was photographed by Josh Ollins consists colorful and fun pieces.  We see wearable pieces like silk pants and dresses, large patterned tshirts, frilly cardigans, pencil skirts, knee-length dresses, high waisted shorts, printed tights, leather pants and sequined blouses in the collection.

I think conspicuous parts of the collection are; Chic bracelets, metallic wooden high-heeled shoes, plastic necklaces and braclets, sequined collars, pola dots, exotic flowers, clutchs and platformed sandals. The price of accessories that you can find them in H&M stores on 8th of February,  is about 20$ and the price of clothes is under 100$. Affordable collection , Yeah!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ben sadece iki parçayı begendim bu sefer..demekki marni bana göre degilmiş =/

Selin Çetinkaya dedi ki...

benim de pek beğendiğim birşey olmadı marni'den aynen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...