Ana Sayfa

16 Şubat 2012 Perşembe

New Collection of Lacoste L!VE

Lacoste’un genç ve renkli markası L!VE, yarattığı eğlenceli yeni sezon hikayesiyle sevenlerine merhaba diyor!..
Ünlü Fransız markası Lacoste, yıllar içinde değişen moda anlayışları ve stillere kayıtsız kalmayarak koleksiyonlarında, klasikleşen tarzına sadık kalarak, farklı parçalar üreten, çağdaş bir giyim markası. Fakat her ne kadar canlı renkler kullanması ya da tasarımlarında yenilikçi tarzlara yer verse de, minumum 30 yaşın daki hedef kitlesinin yapısını pek değiştiremedi. Modanın neredeyse her hafta değişmesi  ve fast fashion markalarının başlarını alıp yürümesi üzerine 2011 yılında, kendi markası altında “Lacoste L!VE" adında yeni bir marka oluşturmaya karar verdi.

Gençlere yönelik, günümüzün enerjik havasına sahip orjinal ve  cool kombinasyonlar tasarlamayı amaçlayarak oluşturulan Lacoste L!VE markası, son günlerde popüler olan sokak modasından ilham alıyor. Markanın bugüne kadar piyasaya sürdüğü koleksiyonlar ise slim fit kullanılarak oluşturulan, keskin hatlı fahat aynı zamanda hem gündüz hem gece kullanılabilecek rahat parçalardan oluşuyor.

Lacoste L!VE, 2012 ilkbahar/yaz sezonu için erkekler ve kadınlara yönelik rengarenk bir koleksiyon ile karşımıza çıktı. Amigo Kız ve Patenci Kız temalarından ilham alarak oluşturulan kadın koleksiyonu, mini şortlar, kot gömlekler, kriket kazak, kolej tarzı etek, pileli vintage tenis etekleri, renkli çantalar, penye elbiseler ve oxford stili gömleklerden oluşuyor. Preppy ve vintage detaylar ile leopar deseninin öne çıktığı parçaların her ne kadar erkeksi bir tavrı olsa da, Chambray gömleklere uygulanan bebe yakalar ile romantik bir hava yakalanmış.

Beyaz, pembe, yeşil ve turkuaz mavisi kullanılarak hazırlanan koleksiyon, baharın tazeliğini hem kullandığı renklerle hem de hazırlanan parçalarla bizlere yaşatmayı başarıyor. Lacoste’un yıllar içinde ikonlaşan timsah logosunu her kıyafette farklı bir stille oluşturulması ise, L!VE markasının dinamik ve yenikilçi yapısını gözler önüne seriyor.
Yaz Kampı, Suda Yaşam ve 90’lar Show temalarındanj ilham alınarak hazırlanan erkek koleksiyonu ise oldukça geniş bir ürün ve akseaur yelpazesine sahip. Renkli jeanler, pöti kareli spor gömlekler, kazaklar, deniz şortları,polo yakalı klasik lacoste tshirtleri ve kısa montlardan oluşan koleksiyon, kemerler, güneş gözlükleri ve berelerle tamamlanmış.

Sarı, kırmızı, lacivert, beyaz, gri ve bejin başrollerde olduğu koleksiyon , çizgili ve minik timsah figür desenli parçaları ile stil sahibi erkekleri nostaljik bir yolculuğa davet ediyor. Erkek ve kadınlariçin tasarlanan kıyafetler dışında, bahar aylarında oluşturucağınız her komibnle rahatlıkla kullanabileceğiniz aksesuarları da bünyesinde bulunduran Lacoste L!VE’ın, eğlenceli görselleri ile sizi başbaşa bırakıyorum!..


Lacoste's young and colorful brand Lacoste L!VE says hello to their lovers with new funny story!..

Lacoste, famous French brand, is a contemporary cloth brand which produces different pieces and styles, sticking its classic fashion. Although they creats colorful and innovative collections, they can’t change their age range. In 2011, they decided to create a new brand “Lacoste L!VE”  because of the uptrend of fast fashion retailers. The brand which was symbol of originial, cool, energic combines, gets inspiration by street fashion.


                
Lacoste L!VE creats Spring/Summer collection for women was created with the inspiration of  Amigo Girl and Skater Girl. The collection includes  mini shorts, denim shirts, cricket sweaters,  pleated college style skirts, vintage tenis skirts, colorful bags, combed dresses and oxford style shirts.  The collection which was  peppy and vintage detailed and leopard prints has masculen attitude ; but on the other hand the bebe collars on the Chambray shirts has theri own romantic mood.

The color palette includes white, pink, green and turquoise; therefore we can smell freshness of spring with the colors. The logo which became the icon fo Lacoste, has been changed and became bigger corocodile for the Lacoste’s young, innovative and dinamic form.


For men the collection was inspired by Summer Camp, Aquatic Life and 90’s Show, have so many pieces and accessories. Colorful jeans, sweaters, shorts, polo shirts and coats were combined with eye-glasses and beres.  The color palette includes; yellow, red, white, grey and beige and the pieces which were  striped and have small Lacoste icons on them, invites men to nostalgic journey.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...