Ana Sayfa

23 Şubat 2012 Perşembe

Good Kate, Bad Kate

W Magazine’in Mart ayı sayısı için çekilen editoryalde “Good Kate Bad Kate “ temasıyla yine Kate Moss başrolde!



Süpe model Kate Moss’un saf meleksi yüzüyle, daha karanlık ve günahkar olan iki farklı yönünün vurgulandığı fotoğraflar din öğelerinden ilham alınarak oluşturulmuş. Her zaman güzel ve çekici elbiselerde gördüğümüz Kate Moss'u uzun zamandır ilk kez özel yaşantısında kafamızda oluşturduğu imajın bir uzantısı olan tarzla oluşturulmuş bir çalışma içerisinde görüyoruz. Haçlar,boynuzlar, yılanlar ve duvaklarn ana temayı oluşturduğu editoryalde, iyi ve kötünün her zaman simgelendiği renkler olan siyah, kırmızı ve beyazı kullanılmış.

Stefano Tonchi tarafından stylingi yapılan editoryalde, dergi için birbirine taban tabana zıt iki farklı kapak oluşturulmuş. Birinde siyah danteller, kırmızı ruj,jartiyer, deri kıyafetler ve elindeki çapa şeklindeki dövmesiyle gördüğümüz Kate Moss hazırlanan diğer çalışmada, Vera Wang tasarımı bir gelinlik,kabarık yırtmaçlı etek, ipek eldivenler ve doğal makyajıyla karşımıza çıkıyor.



Steven Klein tarafından çekilen bu unique fotoğraflar, çekilen diğer editoryallerin aksine , Balenciaga, The Row, Louis Vuitton ve Jil Sander tasarımlarıyla, 2012 sonbaharının daha karamsar ve karanlık yüzünü yansıtıyor.
“ Like a Virgin” ve “ Like a Prayer “ şarkılarını uzun yıllar boyunca tekrar tekrar dinlediğini itiraf eden Kate Moss, şarkı sözlerinden epey etkilenmiş olmalı ki, stilinde bunların yansımalarını uzun zamandır görmekteyiz. Bakalım her yerde karşımıza çıkan Kate Moss, başarılı kariyerine daha neler sığdırıcak?


Supermodel Kate Moss, once again amazes and impresses, as she poses for an editorial for W magazine, issue of March 2012. The editorial titled "Good Kate, Bad Kate" features two sides of Kate, a pure angelic one, and a darker one. In the religious inspired editorial, Kate poses with the cross, and the looks are angelic, and a dark sultry one. 



Styled by fashion editor Stefano Tonchi, the two covers of the magazine also have a unique look. The dark cover features Moss in black lace, and red lipstick, with an anchor tattoo on her hand. For the other cover, she is angelic with a bridal inspired look in a Vera Wang gown and natural makeup. The rest of the editorial, lensed by Steven Klein, has Moss wearing the designs of Jil Sander, which include lace and cotton gloves.

I think she influenced so much by “ Like a Virgin” ve “ Like a Prayer “! What do you think?


Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...