Ana Sayfa

1 Şubat 2012 Çarşamba

MAC Shop MAC, Cook MAC Collection Spring 2012

Ürünlerinin kalitesiyle her zaman öne çıkan kozmetik markalarından olan MAC, 2012 İlkbahar sezonu için yine şeker gibi ürünlerle karşımıza çıkıyor!


“Shop Mac, Cook MAC” adındaki koleksiyon ile  trendleri takip eden ev kadınlarına ve kozmetik sevdalılarına hitap eden marka, reklam kampanyalarını da bu yönde hazırladı. Parlak ve neon renkteki elbiseleriyle bir yandan ev işleri yapıp, bir yandan da market arabalarıyla MAC’ ten alışveriş yapan kadınları anlatan görsellerde kullanılan, her kadının rüyalarını süsleyen mücevherleri kullanan marka, durumu daha da çekici kılmayı başarmış.

Göz farları, rujlar, ojeler, pudralar, fondötenler, lipstickler, allıklar, iki adet fırça, eye-liner lar ve maskaralardan oluşan, bu geniş çeşitlilikteki koleksiyon, ağırlıkta olarak pembe, sarı, kırmızı, gri, mavi ve mor renklerinden oluşuyor. Moda tutkunu kadınların, sosyal hayattaki konumları her ne olursa olsun, yeni çıkan herhangi bir ürüne duyduğu merak ve ona sahip olma isteğini, kampanyaya ilk baktığımızda görmemiz, markanın pazarlama konusundaki zekasını bir kez daha ortaya koyuyor.


Her ne kadar, kozmetik markaları arasında fiyat açısından pahalı bir seçim olsa da MAC; sürekli kendini yenileyen yapısı, dev moda ikonları ile ürettiği yeni ürünler ve değişen makyaj trendlerine göre hazırladığı kampanyalarla, müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Şeker rengindeki farlar ve cildinizin mükemmel görünmesini sağlayacak fondötenler ile iddialı olan MAC, Shop ve Cook Mac olarak, farklı ürün gamına sahip bu koleksiyonlarını 14 ile 45$ fiyat aralığında ,Mart ayı itibariyle dünyadaki tüm mağazalarında satışa sunacak.


MAC never fails to inspire and bring a collection that makeup lovers can ogle over and empty out their pockets on. The latest from MAC is the Shop MAC, Cook MAC collection, which aims at trendy homemakers and shopping loving fashionistas who love to have the season perfect cosmetics. The absolutely divine collection has an equally bright and extraordinary campaign, which shows models dolled in pretty colours, shopping MAC, and cooking fashion and colours. The tasty collection includes products for the eyes, lips and nails, including ever loved products Tendertone lip balms, black Fluidlines eye liners, Studio Careblend/Pressed powder, Opulash Mascara, two brushes and bright and trendy nail lacquers. Lipsticks, lip gloss, and cream blend blushes are also included but our eyes are on the four shadow quads which include adorable shades of light pink, violet, grey frost, and deep satin blue. MAC seems a bit over priced, but with the launch of such collections, it continues to be a cosmetic junkies' first love.


Shop MAC: Try and Buy a delicious, delovely, delectable, divine, degorgeous, de-with-it, degroovy assortment of Eye Shadow x 4 in wearable brights perfect for Spring. Treat yourself to Lipstick in heavenly hues, mouthwateringly Kissable Lipcolour and Cremeblend Blush. This Spring, shop ‘til you drop with a tongue-in-cheek collection that elevates the everyday into the extraordinary. Whether it’s detergent or diamonds, produce or Prada, everyone loves to shop, shop, shop!


Cook MAC: Ladle on an extra helping of foodie fun with an appetizing assortment temptingly tasty Tendertones, nearly black Fluidlines, Studio Careblend/Pressed powder, Opulash Mascara, two Brushes and nosh-worthy Nail Lacquers in fun, bright shades sure to satiate even the most discriminating of glamorous gourmands. COOK M·A·C has Spring 2012’s no-carb, no-calorie recipe for kooky, kitschy, kitchen kouture in savoury shades for Eyes, Lips and Nails.



Available February 9, 2012 (North America) and March 2012 (International) at MAC Cosmetics.

Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...