Ana Sayfa

6 Şubat 2012 Pazartesi

Emma Watson for Lancome "Love"

Harry Potter serisiyle hayatımıza giren Emma Watson, ünlü markalarla yaptığı iş birlikleriyle, moda dünyasında edindiği yeri, artan popülerliği ile korumaya devam ediyor!

21 yaşındaki genç oyuncu ve stil ikonu olmaya yolunda ilerleyen İngiliz aktris, Chanel ve Burberry gibi lüks moda markalarıyla yaptığı çalışmalar dışında, önemli ödül törenlerinin kırmızı halıda giydiği couture elbiseleriyle de, genç ve dinamik görünüşü sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından  Lancome’ un “Midnight Rose” isimli parfümünün kampanya yüzü olduktan sonra, marka ile ortaklığa devam eden Watson, bu kez de Mario Testino tarafından fotoğraflanan, Lancome’un “Love Lipstick” adlı koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor.


Kırmızıdan bordoya, pembeden mora kadar geniş bir renk skalasına sahip koleksiyonun kampanya görselleri ise, en az ürünler kadar renkli ve eğlenceli. Watson’ ın farklı hallerini değişik kombinlerle gördüğümüz fotoğraflar,  hem seksi hem de masum bir imaj yaratarak, Watson’ın akıllardaki imajını güçlendirmeye yönelik olarak hazırlanmış.

Dudaklarınızda yirmi dört saat boyunca pürüzsüz ve orijinal renk tonuyla, duracağını garanti eden bu özel ruj serisi, günün “ love moments” olarak adlandırılan, farklı üç zaman dilimine göre kategorilendirilmiş. 24 farklı model ile sunulan koleksiyon kategorileri, daha yumuşak, taze ve açık renklerin olduğu “Jolis Matins”, daha renkli ve eğlenceli renklerin olduğu “Boudoir Time” ve yoğun, çekici renklerle dramatik bir görünüm elde edilen “Tonight is My Night” olarak adlandırılmış.


Son görselde kullanılan fotoğraflar ise, adeta Watson’ ın hayatını özetler nitelikte. Askıda asılmış kıyafetler, çantalar, ayakkabılar, Eiffel Kulesi, pembe dudak izi, fotoğraf makinesi ve Lancome torbası ile bir yandan Watson’ın modanın bu büyülü dünyasının ne kadar içinde olduğunu bize anlatan görsel,  diğer yandan da seçilen ünlü yüzün marka ile olan duygusal bağını kuvvetlendirici öğeler taşımakta.

Lancome’un “Love” adlı koleksiyonu, dünya çapındaki tüm mağazalarında 2012 Şubat itibariyle satışa sunulacak. Amerika sitelerine göre altı farklı ortaklığa daha imza atan Watson’ı, uzun bir süre daha Lancome reklamlarında görücez gibi duruyor!..

Kaynak; tıktık!

Here is at Emma in said campaign and information about the collection courtesy of WWD, once again photographed by Mario Testino.



The new line of lipsticks and nail polishes called Rouge in Love and Vernis in Love will be available mid-February worldwide and they are clearly targeting the younger market with this new collection and Emma as their brand ambassador following on from her campaign for their newest fragrance Trésor Midnight Rose. Emma was part of the colour selection process for the lipsticks said Youcef Nabi, president of Lancôme International.


With Rouge in Love, “the idea is to make this young generation — that has been a gloss fan — come back to using lipsticks,” said Nabi, who explained Lancôme learned that such women today weren’t using it as much because they couldn’t find colors to fit the looks they had in mind and because the hues in longwearing lipstick generally fade.


“At the same time, they were complaining about the fact that the classical lipsticks were heavy on lips,” said Nabi. “So we invented a formula which is a brand new generation of texture that is at the same time very intense color and six-hour perfect wear.”

Rouge in Love, will be available in 24 hues at launch and is divided into three families and will be launched with another new app called Virtual Mirror where you’ll be able to try all the shades by downloading your picture.

Also part of the new collection will be a range of nail polishes, opting for a new formula of varnish and brush allowing for product to be applied in one stroke also available in 24 Vernis in Love shades.  Each season a small number of shades will be added.  The lipstick line will replace the Color Fever collection, while the nail polish line takes the place of Le Vernis collection.

Both Rouge in Love and Vernis in Love are due to be launched worldwide in mid-February. In the U.S., the nail polish will have a three-month exclusive at Nordstrom, and the lipstick is to be distributed countrywide. Rouge in Love will cost $25, and the 0.21-oz. nail polish bottle is to be priced at $15. And Lancome’s Love collection will be sold out on  February, 2012!

Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...