Ana Sayfa

10 Ocak 2012 Salı

Alex de Souza for PUMA

Türk futbolunun sempatik isimlerinden Alex de Souza, Puma ile olan anlaşmasını yeniledi!

Gösterdiği başarı ve takım içindeki liderliği ile Fenerbahçe’ nin unutulmazları arasına giren yıldız futbolcu ile  2010 yılının başında yapılan sponsorluk anlaşması ile, geçtiğimiz tüm seneyi Puma kramponları ile geçiren Alex, marka ile olan işbirliğini geniş kitlelere duyurmuştu.



Bu işbirliğinden, Alex’ in futbol dünyasındai popülerliğinin de giderek artması sebebiyle oldukça memnun kalan marka, ünlü futbolcu için özel bir sportswear koleksiyonu hazırlayacağını duyurdu. Hazırlayacağı yeni koleksiyon ile beraber, bu koleksiyon için bir logo yarışması yapacağını da duyuran Puma, Alex’ in hedef kitlesini kendi lehine çevirmeyi yine  başarıyor.

Puma’nın Alex adına ürettiği bu özel “PowerCat 1.10” krampon modeli, yüksek kalitede esneklik sağlayan 3D power Shooting teknolojisi kullanarak tasarlandı.Ayakkabının yan taraflarındaki köpekbalığı solungacını andıran bölümde kullanılan “Springtech” köpük teknolojisi ise, atılan her şuttaki kuvvet salınımını arttıran bir niteliğe sahip.



Ayakkabının, yumuşak , sentetik ve ince deri mikrofiber malzemelerden yapılmış olması sebebiyle, kullanımı diğer kramponlara göre daha hafif ve kullanışlı.Sosyal medyanın da gücünü arkasına alarak, facebook üzerinde başlatacağı yarışma için bir özel bir facebook sayfası da hazırlayan marka, yarışmaya katılmak isteyenlerin, tasarladıkları logoyu , sayfalarında belirtilen adrese yüklemelerini istemekte.Yarışmanın kazananı, facebook üzerinden en çok oyu alan 10 tasarımcının içinden, Alex ve Puma’ nın jüri kararıyla seçilecek.

16 Ocak Pazartesi günü  başlayıp, 45 gün sürecek olan yarışmanın ayrıntıları için www.facebook.com/PUMAfootball adresini inceleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...