Ana Sayfa

24 Ocak 2012 Salı

Dita Von Tees for Target Von Follies Lingerie Collection Spring 2012

Ünlü Burlesque yıldızı Dita Von Teese, bugünlerde yeni iç çamaşırı koleksiyonu ile konuşuluyor!..


Küçük yaşlarından beri 1940’ların modası ile yakından ilgili olan Dita Von Teese, baleye olan yeteneğini de kullanarak 13 yaşında ilk solo gösterisini gerçekleştirdi. İç çamaşaır konseptine hem giydikleriyle hem de ruhuyla teslim olan Teese, 16 yaşındayken ilk korsesini aldı ve çeşitli klüplerde dans etmeye başladı. Dita’ nın kendine has saç modeli ve eldivenleri, onu diğer dansçılardan ayrıan en büyük özelliklerdi. Giderek artan popülerliğini de dünyaya duyurmak isteyen Dita, 1992 yılında internetteki ilk model sitesi olan sitesini açtı. 1990’lı yılların sonlarına doğru arka arkaya Playboy dergisine kapak olması, ilerde gerçekleştieceği müzikli dans gösterilerine referans oldu.

1700’lü yıllarda hakim olan alaylı,komik hatta kaba olarak ta tabir edilen, Burlesque isimli sanat akımından aldığı ilhamla hazırladığı show’larında giydiği 1930 ve 1940 moda tarzına ait kıyafetler, onun şimdi akıllardaki imajının temellerini oluşturdu.

2001 yılında çıkardığı “Femme Totale” ile çok konuşulan Dita Von Teese’ in sütyen, korse, jartiyer, büstiyer olmak üzere yirmi altı çeşit üründen oluşan iç giyim koleksiyonu, siyah danteller, leopar baskılari satenler ve zımba gibi seksi detaylardan oluşuyor.


Avustralya’nın ünlü web sitesi www.target.com için hazırlanan koleksiyon, 8 Şubat itibariyle sadece Avustralya’ da hem online olarak, hem de Target mağazalarında satışa sunulacak. “Von Follies” adı verilen koleksiyon, önümüzdeki sene ise diğer ülkelerde de piyasaya sürülecek.

Dita Von Teese’nin kendi iç çamaşır koleksiyonundaki materyallerden ilham alınarak hazırlanan bu parçalar, Teese’ in vintage iç giyime olan merakı ve piyasadaki az bulunurluğu sebebiyle üretilmiş. Ünlü show girl, 1950’ lerin iç çamaşır tarzını modern ve fonksiyonel bir hale getirerek, her gün giyilebilir kılmış.

17$ ile 79$ arası değişen makul fiyatları ve beden çeşitliliği ile kadınların koleksiyona daha kolay ulaşmaları sağlanmış. Kalıbı ile kadınların daha seksi görünmesini ve hatlarını doğal bir şekilde ortaya çıkaran bu feminen ürünler, Teese’in isteğiyle büyük bedenlerde de üretilmiş, böylece her kadının kendini muhteşem hissetmesi sağlanmış.

Twitter’da 900.000 takipçisi olan dünyanın en ünlü stil ikonu olan Dita Von Teese, aynı zamanda markalarla yaptığı işbirlikleri ve kendine özgü tarzı ile de çıktığı ilk günden beri popülerliğini devam ettirmekte. Target’ ın marka stratejisti Michele Hamford, bu sebeple beraber yürüttükleri kampanyanın çok büyük ilgi göreceğini düşünüyor.



2008 yılında Wonderbra adlı marka ile birlikte çıkardığı iki iç çamaşırı koleksiyonundan sonra, yine aynı sektörde işbirliklerine devam eden Dita Von Teese’ in bu ürünlerini çok beğeniceksiniz!..

Kaynak; tıktık!



Though she's no stranger to posing in her skivvies, burlesque queen Dita Von Teese's latest striptease is a special one, as it marks the launch of her own Von Follies lingerie line.Available exclusively at Target stores in Australia (sigh, we know) beginning February 2012, the racy collection takes inspiration, as expected, from Von Teese's love of 1950s pinups.

Designed in collaboration with Lime Door Brands, the flirty offerings include retro high-waisted briefs; feminine grosgrain, eyelet, and ribbon details; garter belts; corsets; and overwire bras available up to an E cup.

"There are so many vintage lingerie pieces I love that I haven't been able to find in all my years of collecting," the brunette bombshell says in a press statement. "I wanted to design pieces that are tributes to my vintage obsessions, to make them beautiful and functional, while modernizing them for everyday wear.

"I've had a longtime fascination with the 1950s-era overwire bras. It's something that has been quite a task to create, but the end result is so chic, and so unique, I'm very proud of it. It's a statement piece meant to be seen. I am also very happy with the beautiful panties we've made and can't wait to have them in my lingerie drawer! They are so comfortable and sexy, and flattering on any shape."

Color- and fabric-wise, the collection spans from racy red and animal prints to pale satin and black lace overlay. As with her new Muse dress collection, Von Teese ensured that fuller frames were also accommodated.


"Size range was one of the first things I asked when I was approached to create this collection," she says."It was important to me to accomplish the task of making these beautiful things in sizes that can make any woman feel sexy and glamorous, and I'm very proud that we have been able to do that, while keeping prices affordable."

Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...