Ana Sayfa

27 Ocak 2012 Cuma

Kate Moss for Mango S/S 2012

Kate Moss, Mangonun 2012 ilkbahar/yaz kampanyası için Terry Richardson’ın objektifi karşısına geçti!..


14 yaşındayken keşfedilen, kendine özgü giyim tarzı ve zayıflığı ile, dönemin kıvrımlı hatlara sahip modellerine meydan okuyup, kitleleri peşinden koşturan Kate Moss, 1990 yıllardaki Calvin Klein için çektirdiği monogram görselli kampanya ile markaların dikkatini çekmişti.
Geçtiğimiz yıllarda Topshop ile birçok işbirliğine imza atan otuz sekiz yaşındaki Moss, geçen sene marka ile olan yollarını ayırdı ve fast-fashion devlerinden Mango ile birlikte çalışma kararı aldı. Geraldine Saglio stilistliğinde hazırlanan kombinler ile oldukça rahat görünen Kate Moss, rock & roll tarzındaki şıklığı ile yine tüm güzelliğini gözler önüne seriyor.
Daha önce Scarlett Johansson, Penelope Cruz ve Olivia Palermo gibi birçok tarz sahibi ünlü ile kampanya anlaşması imzalayan Mango, bu sefer Moss’un yakın arkadaşlarından Terry Richardson’ı da bu işbirliğine dahil etti. Mango için çekilen kampanyanın yanı sıra, dokuz yaşındaki kızı ile beraber İngiliz sokak modası markası Debenhams için de bir “tweenage” koleksiyonu hazırlayan Moss, bohem stilini genç kitleyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Her zaman, skinny Jean, ankle bot ve blazer ceketiyle gördüğümüz Moss’u , Mango’nun 2012 ilkbahar/yaz kampanyası için gördüğümüz iki fotoğraftan birinde, ipek pantolon ve salaş bluzu ile, önümüzdeki sezonun top trendlerinden olacak siyah-beyaz haliyle, diğer fotoğrafta ise, deri ceket ile kolayca kombinlenebilen, mağazaya üç farklı renkte gelmesini beklediğimiz pilili elbise ile olanı.
Sizleri, “Bad Boy” Terry Richardson’ın çektiği, koleksiyona dair daha fazla ipuçlarını bulabileceğimiz Mango 2012 ilkbnahar/yaz videosu ile başbaşa bırakıyorum!..

Kaynak; tıktık!


Kate Moss has a brand new gig.she 38-year-old supermodel is the latest celebrity to appear in a Mango campaign, following in the footsteps of Scarlett Johansson, Penelope Cruz and Olivia Palermo.The project is a collaboration between Moss and long-time friend and photographer Terry Richardson.Try on Kate Moss's hairstyles in the Makeover Studio"I'm really excited to be working with Mango," Kate said. "We had a great time shooting the campaign... Shooting with Terry is always fun."In addition to fronting Mango's spring 2012 campaign, Moss is also set to team up with her nine-year-old daughter to create a girls' clothing line. Kate and Lila Grace are working with British high street store Debenhams on a range of "funky tweenage" designs set to sell this summer.

Gisele is the new face of Givenchy"Lila has always loved trying on Kate's clothes and make-up, and is already really into fashion," says one source. "It was mainly all [Lila's] idea and Kate obviously agreed to help out as much as possible, using her contacts to land the duo a deal."The word is that mini-Moss wants the line to be very traditional and "English rose-esque," quite the departure from her mother's infamous boho style.



The Spanish high street fashion label, Mango, were obviously chuffed with the response to last season's viral video campaign starring Kate Moss and Terry Richardson!

Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...