Ana Sayfa

18 Aralık 2011 Pazar

Virtual 1/2 Marathon of NIKE

Yeni yıla girmemize günler kala, bütün kadınların her zaman olduğu gibi tek dilekleri formda kalabilmek.Bu ihtiyacın en çabuk farkına varıp inovatif bir çözüm sunan marka ise tabii ki Nike.Tüm dünya çapında 14 ve 15 Ocak günleri on bin kadını maratona çağıran Nike, aynı zaman da sosyal sorumluluk bilincini de geliştirmek istemiş olmalı ki, buradan kazanılan paranın kanser ile mücadele için  kullanıcağını belirtmiş.


Nike bu yarışmayı, 1949 yılında kurulan “The Leukemia & Lymphoma Society (LLS)” ile birlikte yürütmekte.LLS, dünyanın en büyük  gönüllü yardım organizasyonlarından bir tanesi ve bugüne kadar kan kanseri, eğitim ve hasta hizmetleri konusunda birçok çalışma yaparak dünya çapında, çeşitli hastalıklarla karşı karşıya kalmış birçok ailenin yaşam kalitesini arttırmış.

Yarım maraton olarak adlandırılan koşu,  bu spora yeni başlayanlar açısından da kendilerini geliştirmeleri ve denemeleri açısından oldukça mantıklı bir deneyim.İki gün sürecek etkinliğe aktif olarak katılamıyorsanız bile, arkadaşlarınızla birlikte izleme ve yarışmacıları destekleme hakkına sahipsiniz.

Toronto’dan Tokyo’ya, Londra’dan Türkiye’ye kadar dünyanın dört bir yanında eş zamanlı gerçekleşicek koşu aslında, on bin kadının kansere karşı verdiği mücadeleyi simgelemekte.

Ana fikir olarak kadınlardan bahsedilse de erkeklerin de katılabileceği yarışmanın ödülü ise Harley tarafından hazırlanan bilezik.

Sadece 40$ verip hem eğlenmek, hem spor yapmak,  hem de kansere karşı destek vermek istiyorsanız www.nike.com sitesinden katılım şartlarını inceleyebilirsiniz.




The new year is right around the corner, and we can’t think of a better way to kick it off than to fight for a great cause while getting in shape. On January 14 and January 15, 2012, 10,000 women from around the world will run in the Nike+ Virtual Women’s Half Marathon to raise money to cure cancer.


If you've ever wanted to participate in a marathon but couldn't find the time--or found it a bit intimidating--this is the perfect opportunity! A half marathon is a great length for beginners, and with 48 hours to complete the event, you can run according to your schedule. Plus, instead of running next to strangers you can get together with a group of friends, go at your own pace, and keep each other motivated. Just plot your course with Nike+ and join us in crossing a virtual finish line on the big day! 


The Leukemia & Lymphoma Society (LLS), founded in 1949, is the world's largest voluntary health organization dedicated to funding blood cancer research, education and patient services. LLS's mission is to cure leukemia, lymphoma, Hodgkin's disease and myeloma, and to improve the quality of life of patients and their families. 


To find out more about the Nike+ Virtual Half Marathon and register, please go to www.nike.com


Source;click!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

şortuma sponsor alırsam katılım ücretini onlara ödetirim =) nasıl fikir?

Selin Çetinkaya dedi ki...

süperr:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...