Ana Sayfa

19 Aralık 2011 Pazartesi

Alexander Wang for STARBUCKS

Ünlü tasarımcılardan, Starbucks için özel tasarım t-shirtler!..

Dünyaca ünlü kahve markası Starbucks, moda dünyasına ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Daha önce farklı kampanyalarla adına tasarımlar hazırlanan Starbucks, dünya üzerinde daha fazla konuşulmaya değer bir hal alıyor.

Tasarımcıların ve markaların alternatif “markalar” adına yaptıkları çalışmalar, moda dünyasında farklı yolların çizilmesini de sağlıyor. Yeni ortaklık Starbucks ve ünlü tasarımcılar Alexander Wang, Sophie Theallet ve Billy Reid cephesinden geliyor. Geçtiğimiz yıllarda CFDA/Vogue işbirliğinde organize edilen bir ödül töreninde “ Fashion Fund” ödülüne layık görülen tasarımcılar Alexander Wang, Sophie Theallet ve Billy Reid, Starbucks’ın 40. Yılı olması sebebiyle, ünlü kahve markası için sınırlı sayıda t-shirt tasarladı.



Üç kişilik bir ekip kuran tasarımcılar arasında, yeni ortaklıkların markaları ve tasarımcıları gün geçtikçe beslediğine inanan Wang, moda ile alakalı her cephede çalışmalarına hızla devam etmekte kararlı olduğunu böylece yeniden göstermiş oluyor. Tasarımcı adına bir kahve markası içinde t-shirtler tasarlamakta bu çalışmalardan sadece bir örnek oluşturuyor.

Her biri 85$ olan bu tshirtler, insanların kahveyi  üstlerine dökmelerinden duydukları rahatsızlığı, bir espriye çevirerek işi eğlenceli hale getiriyor. Starbucks logosunun da baskılarda unutulmadığı t-shirtler, diğer tüm Starbucks ürünlerinde olduğu gibi hem mağazalardan, hem de online olarak kendi sitelerinden satışa sunuluyor. 



Alexander Wang gibi kitleleri peşinden sürükleyen dünyaca ünlü bir tasarımcının, Starbucks için t-shirt hazırlaması, markanın ne kadar güçlü bir imajı olduğunun en iyi kanıtı bence..

Kaynak; tıktık!

Alexander WangSophie Theallet and Billy Reid have each won a CFDA/Vogue Fashion Fund Award in the past three years, and the talented designers are no doubt in high demand for collaborative projects. So who has the powerhouse trio decided to partner with? None other than coffee-giant Starbucks.
In one of the most unlikely collaborations we’ve ever heard of, Wang, Theallet and Reid have all designed limited-edition tees in celebration of Starbucks’ 40th birthday. Each tee will be sold in-stores as well as online and, like everything else Starbucks produces, they will feature the instantly-recognizable logo of the brand (albeit slightly hidden).

According to InStyle, Alexander Wang said of his design, “The first thing we thought of was what everyone tries to avoid—spilled coffee on a T-shirt.” Indeed, after seeing the t-shirt (at left), it certainly looks like something we’d want to avoid.
If you’re into stains though, you can purchase the cotton tee here for $85. Or, for free, you could just spill your morning cup of jo on yourself tomorrow. Your call.
Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...