Ana Sayfa

17 Şubat 2012 Cuma

Message from CHANEL

Son zamanlarda neredeyse her gün Chanel’in  farklı bir koleksiyon, show, video ya da Karl Lagerfeld’in zeki pazarlama stratejilerinle karşılaşıyoruz. Markanın, Paris Moda Haftası’nda gerçekleşen Chanel Air defilesinden sonra karşımıza çıkan en eğlenceli çalışması, Sevgililer Gününe özel hazırladığı bu uygulama.


Chanel makeup’ın Kreatif Direktörü Peter Philips tarafından yaratılan “ CHANEL Make Up Confidential Film” adlı uygulama ile, Sevgililer Günü geçmesine rağmen moda sever arkadaşlarınıza her zaman eğlenceli mesajlar verebilirsiniz. “ Love Letter “ interaktif modülü ile 140 karaktere ayrılan alanı dilediğiniz gibi kullanabilirken, http://chanel-makeup-confidential.chanel.com  adresine girip oluşturduğunuz mesajı hem mail olarak yollama hem de twitter, facebook gibi sosyal ağlardan paylaşma şansına sahipsiniz.



Her ne kadar basit ve akılda kalıcı bir çalışma olmasa da, markanın internet ortamında yaptığı her yenilik insanların dikkatini çekiyıor ve markayı  güncel tutuyor. Nowadays, wee consistently see a collection, show, video of Chanel or brilliant marketing strategy of Karl Lagerfeld. After Chanel Air Show which was performed in Paris Fashion Week, the funniest implementation is the one which was prepared for Valentines Day.






Peter Philips, The creative director of Chanel MakeUp  created interactive module which was named as “ chanel Make Up Confidental Film” . You can send sociable messages to  your friends with “ Love Letter” that was limited in 140 characters, also  share on Twitter and Facebook.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bunun benzerini geçen sene newsletter olarak atmıştı snaırım yanlış hatırlamıyorsam.. çok zekice yaaa =)

Selin Çetinkaya dedi ki...

vallahi öyle chanel diyorum susuyorum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...