Ana Sayfa

17 Kasım 2011 Perşembe

Versace for H&M Day!

Hepimizin beklediği 17 Kasım günü geldi çattı.Bende erken saatlerden itibaren ordaydım ve sizinle izlenimlerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki,H&M sabahın 08:00'inde toplaşan müşterilerine Cafe Nero'dan kahve ve poğça ısmarlayarak uyanmamızı sağladı.Sonrasında ise bizlere uyulması gereken kuralların yazıldığı not ile Versace for H&M kapaklı defterler dağıtıldı.




Bu ortaklığın hedef kitlesi ise kesinlikle H&M'in değil Versace’nin idi;çünkü gelen kadın müşterilerin yaş aralığı 35-45 arasıydı.Bir diğer dikkatimi çeken şey de tasarım ürünlerine biz bayanlardan çok erkeklerin rağbet etmesiydi.


Gelelim bu zorlu maraton için H&M’in bizi nasıl yönlendirdiğine.Öncelikle sıraya girmiş yaklaşık 90 kişiye alışveriş yapıcakları saati gösteren renkli bileklikler dağıtıldı.İzdiham yaşanmaması için Versace for H&M bölümüne 10’ar dakikalık zaman aralığı için 10’ar kişi alındı,aralarda ise beş dk mola verildi.





10dk’lık alışveriş süresi sonunda Versace alanından çıkarken her üründen sadece bir adet yani bir  beden alma hakkınız olduğundan ve kimse Versace’nin kalıplarını tam olarak bilmediğinden bu uygulama, kabinlerde kargaşaya yol açtı.Üstelik size yeni bedeni, elinizdeki geri vermeden de teslim etmedikleri için,elbiselerin peşinde koşmak zorunda kaldık.

Erkek koleksiyonu için bileklik hazırlanmamış olması bana göre büyük bir eksiklikti  ki ne demek istediğimi, önümüzdeki günlerde moda dergilerinde  İstinye Park’ta Versace for H&M torbalarıyla salınan erkek fotoğrafları gördüğünüzde sizde anlayacaksınız:)


Kasaya gelmeyi başaran bizler satınalmayı gerçekleştirirken , bileklikleri herbirinin üstünde Versace t-shirtü olan kasiyerlere teslim ettik ve gösterişli torbaların içindeki elbiselerimize sonunda kavuştuk.




Bakalım H&M bundan sonra  kimle işbirliği yapıcak,merakla bekliyoruz!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel bir post! ellerine sağlık (: bir de senin ganimetlerini görelim :p

Selin Çetinkaya dedi ki...

teşekkür ederim çiçeğim:)tabiki!

Unknown dedi ki...

tom ford diyorlar =/ pek ilgimi çekmedi ama bakalım..

Selin Çetinkaya dedi ki...

hmm marc jacobs hayal ediyodum bende:/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...