Ana Sayfa

29 Kasım 2011 Salı

Bjork's Heresy Collection


Norveçli takı markası Bjork, “Heresy” adını verdiği koleksiyonunu modellerin kazığa bağlanarak yakıldığı bir kısa filmle tanıttı.16. ve 17. yüzyıllarda cadı olduğundan şüphe edilen Norveçli kadınların yakılmasından ilham alınarak hazırlanan film, markanın önceki kampanyalarını da çeken Norveçli Matias and Mathias tarafından yapılmıştır.



“Not all those who wonder are lost” isimli Bjork’un son koleksiyonu,bronz,altın,gümüşün yanı sıra kristal,at tüyü gibi doğal materyallerden yapılmış orijinal bilezik,küpe,kolye ve yüzüklerden oluşuyor.


Futuristik görünüme sahip olan marka, video ve fotoğraf çekimleri için romantik ve mitolojik öğelerin baskın olduğu bir ortamda, etkileyici bir sunuşla karşımıza çıkıyor..


“Not all those who wonder are lost” is the collection created by the Bjørg jewelry brand for the coming season. With a dreamlike lookbook, Bjørg present a range of jewelry made of bronze, gold, silver and other natural materials like crystals, horse hair and feathers. In an arid, desertlike setting, two models pose wearing pieces from the collection. All of the rings, bracelets, necklaces and earrings are original and unique. The Norwegian brand sweeps us away to a romantic, mythological place with fragile, organic structures that are striking and futuristic looking.


“Heresy” was shot by directors Matias & Mathias, with actors Maja and Julie, hair and makeup artist Tina Kristoffersen. Music was by Gradualekór Langholtkirkju (Jón Stefánsson). The poster was illustrated by Jan Håkon Robson. 

English source: click

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...