Ana Sayfa

15 Kasım 2011 Salı

Studio Kaprol&Coca Cola





Moda dünyasında koleksiyonları ve tasarımları ile birçok başarıya imza atan Arzu Kaprol, IFW ilkbahar yaz 2012 kapsamında yeni projesi Studio Kaprol by Coke Design’ı tanıttı. Defile; sanat, moda ve cemiyet hayatından önemli isimleri biraraya getirdi.



Studio Kaprol by Coke Design, Arzu Kaprol’un zaman içerisinde birlikte çalıştığı dört genç tasarımcının koleksiyonlarını sunma imkânı buldukları bir proje. Bu yıl projede Ali Bayramoğlu, Tolga Turan, Gülcan Ardıç ve Beliz Mısırlı’nın koleksiyonları yer aldı. İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleşen Studio Kaprol by Coke Design defilesinde, tasarımcıların Haute Couture, street wear, minimal ve fütüristik tarzlardaki koleksiyonları sergilendi.

Coca Cola’nın işbirliği ile gerçekleşen projede, Divarese Studio Kaprol’e özel ayakkabı tasarımları üretirken, Swarovski Elements, özel crystal rocks’lar ile Arzu Kaprol’e verdiği desteği Studio Kaprol’de de devam ettirdi.



Arzu Kaprol ,who is known to be successfull designer in Turkey, established her new Project Studio Kaprol by Coke Design at Istanbul Fashion Week  2011.

The most important feature is that the four young designers who work with her took a chance to introduce themselves.This year’s collection includes Ali Bayramoglu,Tolga Turan,Gülcan Ardıç and Beliz Mısırlı’s street wear,minimal and haute couture desing works.

The show eventuated by the sponsor,Coca Cola and also Divarese and Sworovski made some specia collection for her.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...