Ana Sayfa

14 Kasım 2011 Pazartesi

Ajda Pekkan for Twist



Her giydiği ile kendinden söz ettiren Ajda Pekkan, Twist ile işbirliğine rock temasını devam ettirdiği“Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonu ile devam ediyor. Rahatlık ve şıklığı bir araya getirerek, Ajda Pekkan’ı ulaşılmaz bir yıldıza dönüştüren ışıltısını moda severlere tam anlamıyla hissettiren koleksiyon,16 Kasım itibariyle mağazalarda limited edtion olarak yerini alacak.





Ajda Pekkan  koleksiyonu için; ‘’Geçtiğimiz yaz sezonunda sahnedeki Ajda Pekkan’dan çokça izler gördünüz. Sahnede görmeye alışkın olduğunuz göz alıcı şıklık ve ışıltı koleksiyonun büyük bölümüne hakimdi. Benim sahnelerde her dönem giymekten keyif duyduğum parçaları seçmiştik. Geçmiş ve günümüz Ajda Pekkan’ını harmanlamıştık. Giymek istediklerimden ve giydiklerimden yola çıkarak hazırladığımız yeni  koleksiyonda, biraz daha Ajda’yım. Günlük hayatımda, seyahat ederken, alışverişe çıkarken yada arkadaş toplantılarımızda ben ne giyersem kendimi daha rahat ve mutlu hissederim düşüncesinden yola çıktım. Ama en temelde bu sezon Ajda Pekkan For Twist Koleksiyonu oldukça ‘cool ve rocker’ bir koleksiyon oldu’’ diyerek hedef kitlesinin kendisini Ajda Pekkan gibi hissetmesini amaçlıyor,bence.




Ajda Pekkanın ulaşılabilir olduğu mesajını vermek isteyen marka,kampanyanın tanıtımını koleksiyonun görsellerinden daha çok tasarımcı- tüketici arasında duygusal bağ oluşmasını amaçlayıp buluşma günleri şeklinde yapmayı tercih ediyor.Bu kapsamsa Ajda Pekkan,19 Kasımda İstanbul Capacity Alışveriş Merkezinde ,22 Kasım’da Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi’nde, 26 Kasım’da Ankara Gordion Alışveriş Merkezi’nde, 27 Kasım’da Trabzon Forum Alışveriş Merkezi’nde ve 29 Kasım’da Gaziantep Sankopark’ta kendisini seven Twist tüketicileri ile buluşacak.


Ayrıca Kampanya kapsamında hem sosyal medyayı kullanmak hem de Pekkan'ın yaz için hazırladığı koleksiyondaki ulaşılabilirlik sorununu çözmek için Twist, yeni online shopping sitesi 1V1Y ile anlaşarak ürünlerin online satışını sağlıyor.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...