Ana Sayfa

8 Kasım 2011 Salı

Macy’s, H&M And Saks Fifth Avenue Become Fashion Stars

Amerikan kanalı NBC yayınlanan Fashion Star adlı reality showda tasarımcılar celebrity olmayan”halktan” insanlar için en dikkat çekici kıyafeti yaratmak için birbirleriyle yarışıyorlar.Böylece hem tanınmamış ama yetenekli(büyük çaplı bir elemeden geçip yarışmaya katılmaya hak kazandıkları için)tasarımcıların kendini tanıtması için büyük bir şans ,hem de bu yarışmayı kanalla beraber sürdüren markalar için çok iyi bir reklam niteliğinde.Yoğun bir çalışma ve rekabet ortamı oluşan yarışmada ,Variety raporları 14 yarışmacının sadece 10 bölümde koleksiyonlarını tamamlayıp mağazalarda piyasaya sürdüğünü söylüyor.Tahmin edersiniz ki ödül de kazanan tasarımcının kendi tasarımlarını beğenen markanın koleksiyonunda özel bir line oluşturup satışa sunulması ki bunun kazanan için faydaları paha biçilemez bence..








Fashion Star, a NBC reality tv series hosted by Elle McPherson, pits designers against each other in a contest to see who can design the best clothes for regular people. Variety reports  that in a 10-episode show, 14 unknown designers compete to have their lines launched  in department stores around the country.

Each hour-long episode will open with a fashion show in front of a live audience, with contestants trying to make their design the most distinct. Contestants are eliminated when no retailer buys their designs. NBC, now teaming with fashion retailers Macy’s, H&M and Saks Fifth Avenue to add a bit of a twist. At the conclusion of the season, each winner will receive an exclusive capsule line in all three stores.

English text source: Click Here

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...