Ana Sayfa

22 Kasım 2011 Salı

The chance to go to OSCAR

Akbank, “Bireysel İnternet Şubesi” kullanıcılarını Oscar’a gönderiyor!!



Tatil kampanyalarıyla müşterilerine farklı deneyimler kazandıran Akbank Bireysel İnternet Şubesi, bir ilke daha imza atarak bu kez kullanıcılarını Oscar’ın büyülü havasıyla buluşturacak. Akbank, Kasım ve Aralık aylarında Bireysel İnternet Şubesi’ni kullanan müşterileri arasında yapacağı çekiliş ile bir çifti, sinema dünyasının en prestijli ve ünlü partisi olan Elton John Oscar  İzleme Partisi’nin kırmızı halısına götürecek.Oscar törenini izlemek için ünlüler esliginde gerçeklesen ve Elton John Aids Vakfi yararina düzenlenen Oscar Izleme Partisi, tören ile ayni anda yine Los Angeles’da gerçeklesecek.  Akbank’in talihli çifti de ünlü isimlerle bir arada bu partide olacak.



25 Subat 2012 tarihinde Vogue Türkiye yetkilisi ile Los Angeles’ a uçacak talihliler 5 yildizli bir otelde konaklayacaklar. Talihli çift Los Angeles’i gezip, ünlü yildizlarla ayni havayi soluyacak 26 Subat 2012 gecesi için saç ve makyajlari yapilip, Türkiye’de haute couture denildiginde akla ilk gelen isimlerden biri olan Dilek Hanif  imzali kiyafetleri ile Kırmızı Hali’ya adimlarini atacaklar.Son iki yildir Oscar ödül töreni gecesinde canli yayinda  Kırmızı Halı’dan geçen konuklarin kiyafetlerini  yorumlayan Hanif’in ,bu kampanya için seçilmesi pek de şaşırtıcı olmadı.


Bütün bu hazırlıklıkların sonunda Nihat Odabasi’yla gerçeklestirilecek çekimde, makyaj ve saç hazirliklari Vogue Türkiye editörleri denetiminde yapilacak. Sansli çiftin fotograflari Vogue Türkiye Mart sayisinda yayinlanacak.
Kampanyayı tv reklamları ve sosyal medya aracılığıyla duyuran Akbank’ın kampanya ayrıntıları için www.oscaryolucusukalmasin.com adresini inceleyebilirsiniz.



Akbank who experienced their customers with different holiday campaigns ,will meet  them with the atmosphere of Oscar.Akbank will collect the list of their Personal Web Users and make drawning betwwen them.The winners will be sent to Elton John’s Oscar Party which is the most  prestigious and famous and also organized for Elton John’s Aids Charity.This party will be at the same time with Oscars and the winners will have a chance to join the party and meet famed people too.


The winners will fly to Los Angeles with authority of Vogue and stay at 5-star hotel.They will wear a dress which is made by Dilek Hanif,Turkey’s fashion haute couture  designer,and Nihat Odabaşı will take their photos while they’re running on the red carpet and lastly picture of this lucky couple will be published at March issue of Vogue Turkey.

If you want to examine this company you can visit Akbank’s facebook and twitter page!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

harika bir olay bayıldım ben.artık internet sayesinde ulaşamayacagımız nokta kalmadı =)

Selin Çetinkaya dedi ki...

bencede :)katılıyormusun peki?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...