Ana Sayfa

25 Kasım 2011 Cuma

A Brand Story Of Blogger "Bryanboy"


Blogger dünyasının “androjen yeteneği” Bryanboy!.
Gerçek ismi Bryan Grey Yambao olan Filipinli blogger, 2003 yılında henüz 17 yaşındayken ailesiyle beraber yaşadığı Manila’da,şu anda günde ortalama 5000 kere görüntülenen blogunu yazmaya başladı.Önceleri herkes gibi günlük tutmak amaçlı, sadece aldığı kıyafetleri ve gezdiği yerleri yazan Bryanboy’un zaman geçtikçe okuyucu ve sayfasına aldığı reklam sayısı arttı ve blogundan senede 100.000$ kazanır hale geldi.

Yazdıklarıyla moda dünyasının olduğu kadar hayranlarının da ilgisini fazlaca çeken bloggerın “hipster” tarzı ve kameralara verdiği pozlar bile şu anda kendisi kadar popüler oldu ki, Fendi’nin 2006’da çektiği reklamlarda kullanıldı.2007’de Philippine Blog Ödüllerinde Best Fashion & Lifestyle Blog ödülünü kazanan Bryanboy,şu anda moda endüstrisinin süper starı haline gelmiş durumda.Moda haftalarının en ön sıralarında Anna Wintour gibi ünlü editör ve tasarımcılarla beraber ağırlanan blogger, her yaptığıyla gündemde kalmayı başarıyor; Marc Jabos’un tasarladığı devekuşu çantaya kendisinin ismini vermesi, şüphesiz ki bunun en önemli kanıtı.

Bryanboy şu anda moda dünyasındaki yerini elbette Marc Jabos’la olan arkadaşlığına borçlu.2007 yılında medyanın Marc Jabos’un üzerine çok geldiğini düşünüp “Marc’ı Rahat Bırakın” temalı bir video çekip ,Youtube’a yüklemesi,akabinde videoyu çok beğenen ve hali hazırda blogunu takip eden Jabos’un, Bryan’a mail ile geri dönüş yapmsıyla aralarındaki özel ilişki başlamış oldu.


Şimdi 25 yaşında olan blogger, takipçilerini dünyadaki son trendler hakkında bilgilendirmek için hayatını otellerde geçiriyor ve neredeyse her dakikasını insanlarla paylaşıyor.Bundan etkilenen Kanon Vodka, resmi sitesinde “Friends of Kanon” adı altında,ünlü bloggerın hayatının yaratıcı ve eğlenceli bölümlerinin video ve fotoğraflarını yayınlıyor.
Kendi sitesi www.bryanboy.com üzerinden tarzını incelediğimizde feminenlikle maskülenlik arasında gidip gelen ;topuklu ayakkabılar,abartılı aksesuarlar ve alternatif kıyafetler giymekten çekinmediğini gördüğümüz bloggerın, kişiliğinin de en az tarzı kadar renkli olduğunu görmekteyiz.



The androgen talent of blog World, Bryanboy!


Philippino blogger,real name is Grey Yambao, started writing his blog in Manila when he was seventeen years old.Nowadays, his blog is viewed almost 5000 times in a day. Early times he was writing his Daily life like things that he bougt or places that he had been;but later his blog attracted so much attention and started to accept brand’s  advertisements.
His “hipster” style and poses that he showed up  to the cameras became so popular; Fendi used that poses too.Bryanboy who won Best Fashion&Lifestyle Blog Award at Philippine Blog Awards in 2007, is accepted as a superstar in fashion industry, right now.In fashion weeks, he gets a chance to sitting next to famous editors like Anna Wintour.
Surely, he is owned his place in fashion world to Marc Jacobs.In 2007, Bryanboy thought that the media came over  him so much; therefore he filmed a video called “Leave alone Marc!” and uploaded on Youtube. Jacobs who liked the video very much, watched the video few minutes later and reached at him immediately.Therefore their special friendship had began ;moreover Jacobs designed a ostrich bag and named “Bryanboy”!
25 years old blogger lives in hotels in different countries for  informing his followers.Kanon Vodka affected his style of living and added his name into “Friends of Kanon”,published his funny&fashionable photos on their web site.
When we check out his web site www.bryanboy.com, we see that he combined masculine style with femininity;high  heeled shoes and exaggerated  accessories.


Source: tıktık

6 yorum:

Unknown dedi ki...

bu 100.000 doları sitesine koydugu reklamlardan mı kazanıyor sadece? bu knu hakkında fazla bilgim yok..

Selin Çetinkaya dedi ki...

aynen öyle canım hatta daha fazla bile olabilir(miş)

Peaceinwonderland dedi ki...

Yazı dilini çok beğendim ;)

Adsız dedi ki...

Bu yazın ışık olacak bize , eline sağlık :)

Selin Çetinkaya dedi ki...

Çok teşekkür ederim:)

Selin Çetinkaya dedi ki...

Biz de bugünleri görürüz umarım blogger olarak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...