Ana Sayfa

12 Ekim 2011 Çarşamba

Barbara Casasola’s Spring Summer 2012

Brezilyalı tasarımcı Barbara Casasola’nın modern ve şık 2012 İlkbahar koleksiyonuna bakmaya davet ediyorum sizleri..



Casacola,masum dokunuşlar,abartısız silüetler ve minimalistik çizgilerin öne çıktığı koleksiyonunu “one for mother and daughter”  olarak adlandırarak, belirli bir yaşa ya da trende hitap etmediğini, bu sebeple  koleksiyonundaki parçalarının  sonraki nesillerin de giyebileceği niteliklere sahip olduğunu belirtiyor.







Anne ile kızı arasında bir çeşit ortaklık kurarak ,hedef kitlesinin duygularına hitap etmeyi amaçlayan tasarımcının , parçalara baktığımızda bunu başardığını görüyoruz.




Timeless, modern and elegant, take a look at young Brazilian designer Barbara Casasola’s vision for Spring 2012. Casasola employs clean cuts, easy silhouettes, and minimalistic lines in her latest spring/summer 2012 collection, which she refers to as “one for mother and daughter”- meaning that these are the kinds of clothes that flatter a wide audience of women, will never fall off trend, and are capable of being passed on for generations to come. A beautifully modern mix of restraint and movement, and femininity. Beautiful!


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...