Ana Sayfa

28 Kasım 2011 Pazartesi

Karl Lagerfeld for Sephora

Geçtiğimiz günlerde ünlü kozmetik markası Sephora için tasarladığı “Holiday Capsule Collection”nı lanse eden Karl Lagerfeld,kendini ikonik bir figür haline getirerek bizlere bu şirin koleksiyonu sundu.



Moda dehası tasarımcının kapsül koleksiyonu,şekilli göz farları,makyaj çantası,iki özel renkte oje ve “Karleidoscope”adı verdiği parfümden oluşuyor.Kutusunun üzerinde, daha önce 2011 Pirelli takvimi için fotoğrafladığı Bianca Balti olan parfümünün içinden parfümü dağıtmamız için bir de ufak sünger çıkıyormuş!



Kendisine ego tatmininde tavan yaptıran bu ürünler Avrupa’daki seçilmiş Sephora mağazalarında satışa sunalacak .Türkiye’deki mağazalara da gelir mi bilmem ama Sephora’nın marka bilinirliğinin arttırıcağı kesin!

Karl Lagerfeld didn't want to just stop at fragrance this season, he'll also be creating a holiday capsule collection for Sephora. According to WWD, the legendary designer has created a snow globe that encases  an image of himself (with gold flakes that fall around him), a plush doll in his likeness and a capsule cosmetic collection which will include nail polish and eye shadows as well as holiday accessories.
The collection will be available in Sephoras throughout Europe and Singapore starting on November 6. Who would like a little bit of Lagerfeld in their stocking?

English source: click

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...