Ana Sayfa

9 Şubat 2012 Perşembe

Happy Valentines Day

Sevgililer Günü yaklaşırken, günü kutlamaya değer bulan ve bulmayanların tartışmaları başladı bile! Fazla abartmadan, sevdiğinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz ve birbirinize vereceğiniz minik hediyelerle hem kendinizi hem de karşınızdaki insanu mutlu edebileceğiniz, bu günü kutlamakta ben şahsen bir zarar görmüyorum. Her ne kadar Sevgililer Günü kötü bir olaydan doğmuş olsa da,içinde aşk olan herşeyin hatırlanmaya değer olduğunu düşünüyorum. Bu postum, sevgililer gününde yastık almaktan bıkan ve sevgilisini şaşırtmak isteyen herkese armağanımdır!


Happy Valentine's Day!


AGENT PROVOCATEUR

Ünlü iç çamaşırı markası “Agent Provocateur” Sevgililer Gününe özel ürettiği iç çamaşırlarıyla dikkat çekiyor. Sınırsızlık anlayışı ile saten, dantel ve şifon kullanılarak üretilen parçalar, pembe, siyah ve tabikii aşkın rengi kırmızıdan oluşuyor. Fiyatları 250 ile 1000TL arasında değişen ürünleri İstanbul’da bulabileceğiniz nokta ise Kanyon AVM. Baylara,yüksek segmentli bir müşteri kitlesine sahip markanın ürünleri siparişle satıldığını hatırlatıyor, elinizi çabuk tutmanızı öneriyorum.




LEONA 

Eğer siz de sevgilinizle 14 Şubat için klasikleşmiş planlar yapmak yerine, daha önce gitmediğiniz yerlere gitmek ve bu günü unutulmaz kılarak eğlenmek istiyorsanız, Leona’nın facebook uygulamasını inceleyin. 10 Şubat’ a kadar kullanabileceğiniz facebook aplikasyonu ile, sevgiliniz ve kendiniz hakkında ipuçları vererek, kendinizi Leona’nın sizin için yaratacağı bu özel güne hazırlayın! https://apps.facebook.com/leonasevgililergunu/



CASHMERE IN LOVE

Cashmere’in ipeksi dokunuşunu sevenlerdenseniz, markanın 10 Şubat’ta gerçekleştireceği Sevgililer Günü partisine katılabilir, Cashmere in Love ürünlerine indirimli olarak sahip olabilirsiniz. Sezon kapanışı olduğu için sınırlı sayıda bulabileceğiniz ürünleri kaçırmamak ve markanın Bebek’teki şık mağazasında vakit geçirmek istiyorsanız, Cashmere in Love sizi ve sevgilinizi ağırlamaktan memnuniyet duyar!..



MATRAŞ

Matraş’ın Sevgililer günü kampanyasında ürünleri indirdiği fiyatlar ile sevgilinize istediği trendy parçayı almanızı mümkün kılıyor. 1-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, ayakkabılar 89, deri mont ve ceketler ise 189 Tl’den başlayan fiyatlardan satılıyor.  Çantalarda  uyguladığı pembe, yeşil ve turuncu gibi canlı renkler ve üzerlerindeki kilit, kemer ve zımba gibi aksesuarların sevgilinizin zevkine hitap edeceğini düşünüyorum:) Eğer sevgililer günü alışverişine çıkmaya vaktim yok diyorsanız da, marka sizi www.matras.com ‘a online alışverişe davet ediyor!..





VERO MODA

Vero Moda, “Love Weekend” kapsamında 9,10,11 Şubat tarihlrinde satılacak özel bir koleksiyon hazırladı. Elbise, çanta, hırka ve tişörtten oluşan bu 4 parçalık koleksiyonu, sevgililer gününe özel çok uygun fiyatlarla Vero Moda mağazalarında bulabilirsiniz.





LACOSTE LIVE

Lacoste’un farklı tasarımcılarla yaptığı işbirliklerine daha önce blogumda yer vermiştim. Bu kez ise Lacoste, son yıllarda “cutting-edg” tarzındaki tasarımlarıyla dikkat çeken Fransız markası “The Cool Cats” ile birlikte bir koleksiyona imza atıyor. The Cool Cats’in kedi maskotu ile Lacoste’ın ikonlaşmış timsahının eğlenceli birlikteliğine şahit olacağınız bu koleksiyon; polo t,shirt, kolej tarzı ceket, hıtka, balıkçı kazak ve sport çanta ile ayakkabıdan oluşuyor. Şıklığı eğlenceli bir şekilde üzerinizde taşımak istiyorsanız, sevgilinize hediye alırken bu koleksiyona da göz atmanızı öneririm:)




VOGUE EYE WEAR

Vogue EyeWear, Sevgililer Gününe özel ürettiği güneş gözlüğü ile karşımıza çıkıyor. 1980’lerin tarzıyla, altı farklı renkte hazırlanan gözlükler, yanlarındaki kalp şekilleriyle dikkat çekiyor. İnternetten kolaylıkla elde edebileceğiniz bu gözlükler, modayı yakın takip eden Vogue kızları için ideal!




HARVEY NICHOLAS & BRAND ROOM

6-14 Şubat tarihleri arasında Demsa Grub’un göz bebekleri Harvey Nicholas ve Brandroom mağazalarından yapacağınız alışveriş size mükemmel Sevgililer Günü hediyeleri vaat ediyor. En yüksek miktarsa alışveriş yapan ilk 10 çift arasına girdiğiniz takdirde, Pera palaca Hotel’de 1 gece konaklama, ikinci 10 çift arasına girdiğiniz takdirde ise, Pera palace Hotel’den spa paketi kazanma şansınız var.



Size çok farklı deneyimler sunan marka ayrıca bünyesinde bulundurduğu Micheal Kors, Alexander Wang, Christian Louboutin, Torry Burch gibi markaların ayakkabı ve çantaları ile hepimizin bayıldığı Loopie Love gibi takı koleksiyonları ile, alternatif sevgililer günü hediye seçenekleri sunmayı ihmal etmiyor!..



LALA LAND

Bünyesinde bulundurduğu unique ve tasarım markalarıyla tanıdığımız Bilstore “Lala Land” markası ile sevgilileri çağırıyor! Cazibe, lüks ve modayı bir araya getiren Lala Land markası, hazırladığı özel hediye kutusu ile, afrodizyak etkili altı farklı ürün sunuyor. Eğer siz de sevgilinizi böyle bir hediye ile baştan çıkarmak istiyorsanız, Bilstore mağazlarına mutlaka uğrayın derim ben!:)




LA DEESSE PARFÜM WORKSHOP'U

Sevgililer Günü için sevgilinize özel hazırlayacağınız ve onun ismini verebileceğiniz bir parfümden daha güzel ne olabilir ki? La Deesse’nin organize ettiği workshop ile, alanında uzman parfümer ile birlikte hazırlayacağınız bu kişiye özel parfümler, sizin istediğiniz koku seçeneklerinden, tarzınızdan ve hoşlandığınız aroma çeşitlenrinden faydalanarak oluşturulan parfüm, özel kutu seçiminiz ve üzerine yerleştireceğiniz minik aşk notlarıyla tam da sizi ve sevgilinizi anlatır hale geliyor. 14 şubat günü markanın Nişantaşı’ndaki mağazasında gerçekleşicek bu özel aktiviye katılmak istiyorsanız, elinizi çabukl tutup, yerinini hemen ayırtmalısınız. Sevgiliniz kendi adına hazırlanmış bu hediyeye bence bayılacak:)




PRADA


Bayılanası marka Prada, Sevgililer Günü için ipad kabı, kalp baskılı çantalar ve anahtarlıktan oluşan minik bir koleksiyon sundu. Ayıcıklı anahtarın 150$ olduğunu belirtir, mutluluklar dilerim:))


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...