Ana Sayfa

5 Mart 2012 Pazartesi

The LC Lauren Conrad for Kohl's

MTV’nin  reality showlarını takip edenlerin yakın tanıdığı , “ Laguna Beach “ ve “ The Hills “in baş karakterlerinden Lauren Conrad yoluna, moda ile devam ediyor!..


İlk olarak, 2007 yılında kendi adı ile piyasaya sürdüğü koleksiyonu ile karşımıza çıkan Conrad, ayakkabı, takı, aksesuar  ve sleepwear parçaları nı Kohl’s mağazasında satışa sunmuştu. Tasarım yönünü zaman geçtikçe ilerletiğ, pazara yönelik koleksiyonlara imza atan Conrad, rol aldığı ve Amerika’lı gençlerin büyük rağbet gösterdikleri reality show’larda edindiği şöhret ve popülerliği yazdığı, kitaplarla pekiştirdi. Moda konusundaki fikirlerini ele aldığı kitabında insanlara stil ve güzellik önerileri de sunmayı ihmal etmeyen Condrad, bu yıl “ The Fame Game “ adlı kitabını seriye çıkmarmaya hazırlanıyor.
Çalışmaları ve güzelliğiyle moda ve celebrity dünyasının dikkatini, kısa sürede çekmeyi başaran tasarımcı, Cosmopolitan, Glamour, Rolling Stone, Elle ve bunun gibi geniş hedef kitlelerine hitap eden dünyaca ünlü dergiler ile fotoğraf çekimleri gerçekleştirerek, yerini sağlamlaştırdı.

Tüm bunlara ek olarak, modanın internet üzerinden takibinin ve blogger’lığın popüler olmasıyla www.LaurenConrad.com ve www.thebeautydepartment.com adlı moda ve güzellik üzerine iki ayrı site açarak, hayranlarının kendisine daha kolay ulaşabilmesini sağlayan Conrad’ı en son Kohl’s markasının 2012 ilkbahar sezonu için hazırlanan lookbook’unda görüyoruz.


Bizlere, pastel tonları ve tazeliği ile tam bir bahar havası yaşatan renkli ve feminen koleksiyon,  California tarzını yansıtan elbiseler, deri ceketler, blazerlar skinny jeanler, neşeli bluzlar ve eteklerden oluşuyor. Veranda üzerinde limonata servisi, İngiliz bahçesi ve orkidelerin tema olarak seçildiği kampanya bence,  hem Lauren Conrad’ın hem de Kohl’s un moda dünyasına olan toz pembe bakış açısını yansıtıyor.



You can remember Lauren Conrad best, as the star of MTV's hits "Laguna Beach" and "The Hills".

At 26, she's not only a sensation in entertainment but she is also an accomplished designer and a New York Times best-selling author.In 2007, she launched her first clothing line, The Lauren Conrad Collection. In 2009, Lauren launched LC Lauren Conrad exclusively at Kohl's. Her collection includes apparel, shoes, jewelry, accessories and sleepwear. She recently launched a third line, Paper Crown, a specialty line tailored for the contemporary market.Lauren also signed multiple book deals with Harper Collins. Her first book series was "LA Candy," followed by "Lauren Conrad Style," which illustrates her take on fashion, beauty and personal style. This year she will launch her second book series, "The Fame Game" as well as "Lauren Conrad Beauty."Lauren has been seen in numerous publications and has graced the covers of Cosmopolitan, Glamour, Shape, Rolling Stone, ELLE and Seventeen, to name a few. In addition, Lauren shares her fashion and beauty advice on her websites, LaurenConrad.com and thebeautydepartment.com


Now we see Lauren Conrad with her new 2012 spring collection for Kohl’s. This colorful and feminen collection includes dresses, skinny jeans, faux-leather jackets, blazers and breezy  blouses. I think that the theme of campaign, crochet in an English garden, serving lemonade on the veranda, reflects dust pink point of view of Kohl’s2 and lauren Conrad’s to fashion designs.

Source; click!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...